lukoil-banenr

Cei de la Renault au anunțat că în scurt timp vor lansa o versiune hot al modelului Sandero care va fi comercializat în Brazilia.

Portalul ”Autos Segredos” din Brazilia a anunțat că cei de la Renault vor lansa o versiune sport al modelelor Logan și Sandero. Mai mult, în proiect este implicată și subdiviziunea Renault Sport cunoscută prin măiestria de a crea hatchback-uri compacte puternice.

Se presupune că noul model va primi un motor care va putea fi alimentat atât cu benzină cât și cu etanol, mai ales că Brazilia este cunoscută prin folosirea pe scară largă al acestui tip de combustibil. Cel mai probabil sub capotă se va regăsi un propulsor de 2.0 litri volum agregat la o cutie de viteze manuală în 6 rapoarte și nu cel în trei cilindri de 0,9l volum!

FLYONE

135948.21655

Vorbind de design, acesta va împrumuta elemente de la Clio RS cu un eleron spate mare, barele față/spate vor beneficia de spoilere integrate iar în spate se va regăsi un difuzor care va găzdui un sistem de evacuare dublu.

În caz-ul în care mașina va avea succes, există șanse mari ca acest model să fie prezent și pe piața europeană sub brandul Dacia!

Comentarii