lukoil-banenr

Dacia lansează seria limitată Story

Au mai rămas doar patru zile până la debutul oficial pe care Dacia Lodgy îl va avea la Salonul Auto de la Geneva. Cu toate acestea, nu au fost neglijate două dintre modelele veterane din gamă, mai exact Logan şi Sandero.

Pilot Autoexpert

Din această lună, Dacia lansează o serie limitată denumită Story pentru ambele modele. Aceasta este disponibilă pentru motorizările 1.2 litri cu 75 CP, 1.6 litri cu 85 CP şi 1.5 dCi cu 75 CP. Atât Sandero cât şi Logan Story pot fi identificate la exterior printr-un sticker specific, în timp ce interiorul se distinge printr-o tapiţerie nouă, în nuanţe diferite de gri.

Pe lista dotărilor celor două modele sunt bifate sistemele ABS şi Asistenţă la Frânarea de Urgenţă (AFU), airbag-uri pentru şofer şi pasager, aer condiţionat, Radio CD MP3 care oferă posibilitatea conectării prin USB sau Bluetooth şi poate fi controlat din zona volanului.

În funcţie de motorizarea aleasă, preţurile pentru Sandero Story variază între 8.800 şi 10.450 de Euro cu TVA inclus şi între 7.900 şi 9.550 de Euro cu TVA inclus pentru modelul Logan Sandero Story.

Comentarii