lukoil-banenr

În zilele noastre, există o mulţime de supercaruri, capabile să rupă aderenţa cu asfaltul într-o cursă de accelerare de la 0 la 300 km/h. Şi toate sunt puternice, frumoase şi impresionante. Însă, din păcate, nu toate au încăput în acest top 10 sportcaruri, produse în anii 2010. Haideţi să faceţi cunoştinţă cu ele îndeaproape!

Pilot Autoexpert

BMW X6 M, este cel mai performant SAV de serie din gama BMW şi vine dotat cu un propulsor V8 de 4.4 litri turbo ce dezvoltă 555 de cai putere şi 680 Nm de cuplu motor! Chiar dacă este un automobil cu abilităţi de off-road, acesta poate atinge limita de viteză maximă de până la 300 km/h.

Audi R8 V10, supercarul din Ingolstadt vine dotat cu un V10 de 5.2 litri, aspirat natural şi care este capabil să pună pe roţi în jur de 525 de cai putere. Panamera Turbo S face uz de puterea unui V8 de 4.8 litri, twin-turbo, ce livrează nu mai puţin de 550 cai putere şi 750 Nm de cuplu motor. După cum puteţi vedea şi în imagini, exerciţiul de la zero la 300 km/h nu sunt o problemă pentru sport sedanul de lux.

Următorul în acest top este Godzilla, celebrul Nissan GT-R R35, renumit pentru costul de achiziţie foarte accesibil în raport cu performanţele acestuia. Sub capotă este instalat un V6 turbo, de 3.8 litri, capabil să producă între 480 şi 600 de cai putere, în dependenţă de versiune şi anul producţiei. Topul primilor cinci de la coadă, în ordine descrescătoare, este încheiat de Mercedes-Benz SLS AMG şi al său V8 de 6.2 litri şi 563 de cai putere.

Iar de aici jocul devine mult mai interesant pentru că urmează să vedeţi în acţiune un Chevrolet Corvette ZR1, Suzuki GSX-R 1300, Bugatti Veyron, un bolid de Formula 1 şi, cireaşa de pe tort, Top Fuel Dragster. Garantez că în ultimul caz, veţi apăsa replay cel puţin odată! Vizionare plăcută

Comentarii