lukoil-banenr

Canalul britanic BBC a anunțat că va difuza o ediție specială de Crăciun a emisiunii Top Gear. Şi culmea, protagoniștii vor fi tot Jeremy Clarkson, James May și Richard Hammond. Nu vă grăbiţi să credeţi că cei trei s-au întors la BBC, pentru că defapt, spectatorii vor urmări un episod cu cele mai frumoase fragmente din istoria show-ului!

Pilot Autoexpert

Botezată ”Top Gear: de la A la Z”, ediția de Crăciun vrea să celebreze și parcursul excepțional al show-ului între anii 2002 și 2015, perioadă în care a devenit și cea mai urmărită emisiune auto din lume. Fundalul sonor va fi asigurat de vocea lui John Bishop, iar episodul va conține filmări impresionante, detalii picante din interior și statistici importante adunate în ultimii 13 ani.

Telespectatorii vor fi răsfățați și cu o serie de cascadorii și farse consemnate în era lui Clarkson. După cum o recunoaște și BBC, ediția de Crăciun va beneficia încă o dată de o mostră de jurnalism inteligent, de fotografii uimitoare și de cei trei prezentatori care au consacrat show-ul.

sursa: automarket.ro

Comentarii