lukoil-banenr

Chiar dacă nu toţi îşi amintesc cum arată maşina căreia îi aparţine acest nume, va fi suficient doar o privire aruncată peste poza cu vechiul supercar De Tomaso Pantera, ca să îţi dai seama că era maşina visurilor tale, în copilărie.

Pilot Autoexpert

Pentru pasionaţii acestui model, la 25 de ani după ce a fost produs ultimul exemplar, o companie italiană, care-şi spune ARES Design, vrea să renască numele sportivei din anii 80. Într-un comunicat de presă, lansat oficial, se spune că viitorul De Tomaso Pantera ar putea debuta în a doua jumătate a lui 2018.

Doar că Pantera, nu va fi chiar 100% creaţia ARES Design, aşa cum aceasta va împrumuta plaforma de aluminiu, dar şi motorul V10 de 5.2 litri de la un alt supercar, Lamborghini Huracan! Până şi sistemul de tracţiune integrală împreună cu cutia automată cu dublu ambreiaj vor fi preluate de la constructorul din Sant’Agata Bolognese.

Aşadar diferenţa dintre cele două sportive, o vor face doar panourile de caroserie şi stilistica adoptată. Într-un final, se pare că, clonarea în masă a automobilelor, cu aceleaşi platforme şi motoare, va deveni o obişnuinţă, vom conduce toţi acelaşi automobil, dar în „straie” diferite.

Comentarii