lukoil-banenr

Deadline pentru Volvo C30

Deoarece toate speranţele în lupta cu rivalii Audi A3, BMW Seria 1 şi Mercedes-Benz A-klasse compacta C30 de la Volvo nu le-a materializat, noua şansă a suedezilor este considerat modelul V40. Tocmai de aceea, Volvo nu mai vede utilă prezenţa actualului C30 pe piaţa auto mondială. Modelul cu trei uşi, introdus pentru prima dată în 2006, se va despărţi de fanii Volvo cu satisfacţia de a fi adus noi clienţi pentru constructorul suedez şi de a-l fi reprezentat într-un segment în continuă creştere.

Pilot Autoexpert

Decizia de a opri producţia actualului C30 a fost deja luată de oficialii suedezi şi anunţată într-un comunicat de presă. Modelul scandinav va părăsi linia de asamblare în luna decembrie. Până atunci, Volvo îşi sfătuieşte clienţii să profite la maxim de ultimele exemplare ale modelului.

”Volvo C30 a fost o maşină dinamică, plăcută condusului, care ne-a ajutat să câştigăm un public entuziast şi să fundamentăm poziţia Volvo în segmentul premium. Am decis totuşi să oprim producţia lui C30 pentru a poziţiona mai bine brandul nostru în viitor şi pentru a pregăti publicul de noi modele. Încurajăm fanii lui C30 să se bucure de ultima ediţie specială a automobilului, botezată chiar Limited Edition. Cele doar 250 de exemplare vor fi inspirate de vechiul 1800Es, căruia îi aducem astfel un omagiu”, citat din comunicatul oficial Volvo.

Comentarii