lukoil-banenr

Deschiderea noului salon „Skoda Ford”

Pilot Autoexpert

Pe 12 mai, a avut loc deschiderea oficială a noului salon „Skoda Ford” de pe Calea Orheiului, care va oferi vizitatorilor automobile de marca Skoda şi Ford.
Suprafaţa totală este de peste 4 000 metri pătraţi. Salonului îi revin 1100 m.p. din această suprafaţă, 1500 m.p. sunt ocupaţi de autoservice, mai bine de 1500 m.p. – de parcări.
Noul salon corespunde standardelor moderne în deservirea clienţilor. Centrul specializat de deservire a automobilelor Ford şi Skoda poseda 20 de posturi, utilate cu cel mai performant aparataj pentru reparaţii şi diagnosticare, o linie de testare, montarea anvelopelor, 2 posturi de spălătorie auto, un imens depozit de piese de schimb şi materiale.
În salon este expusa întreaga gama de modele a producătorului ceh Skoda Auto – Fabia, Octavia, Superb, Roomster şi noutatea Skoda Yeti, precum şi întreaga linie europeană Ford, produsă la uzine din Germania, Belgia şi Spania – Fiesta, Fusion, Focus, Mondeo, minivan-urile S-Max, C-Max şi Galaxy, precum şi automobilul de teren Ford Kuga.
Premiera a doua a fost inaugurarea în strada Calea Ieşilor a noului salon – Mazda. Acesta include un show-room spaţios pentru 8 maşini şi un autoservice.
După separarea mărcilor Ford şi Skoda, a apărut posibilitatea de a prezenta mai pe larg şi brand-ul Suzuki. Acesta este al treilea nou salon auto.

 

Comentarii