lukoil-banenr

Cei de la Porsche nu prea au pe ce să se plângă, lucrurile în ultimii ani merg foarte bine, compania se poate lăuda cu vânzări record iar dacă mai pui că Porsche este producătorul cu cel mai mare venit net pe maşină, atunci chiar sunt de invidiat.

FLYONE

 Porsche-Supercar-Concept-1_resize

diselok

Totuşi, germanii nu se pot linişti cu gândul că şi concurenţii lor o duc bine aşa că au decis să le complice puţin viaţa. Astfel, au apărut zvonuri precum că Porsche lucrează din ”răsputeri” la crearea unui rival pentru Ferrari 458 Italia. Sportiva este preconizată să apară în anul 2017 iar numele de cod este 988. Cel mai probabil sub capotă va fi un motor V8 de 4 litri volum care să livreze până la  600 de cai putere.

Un alt proiect ambiţios este baby-Panamera cunoscut de internauţi şi sub numele Pajun. Acesta din urmă le va face zile fripte seriei 5 de la BMW dar şi Mercedes-Benz E-Class. Cel mai probabil, maşina va găzdui noua gamă de motoare turbo în 4 cilindri la care Porsche lucrează de mai mult timp. Noile motoare turbo se vor regăsi şi pe modele ca Boxster / Cayman şii 911 facelift dar şi pe baby roadster despre care Porsche a anunţat acum un an.

Nouă nu ne rămâne decât să le urăm succes şi să urmărim cum vor evolua lucrurile în curtea celor de la Porsche.

Porsche-Supercar-Concept-12_resize

Porsche-Supercar-Concept-2_resize

Porsche-Supercar-Concept-3_resize

Porsche-Supercar-Concept-4_resize

Porsche-Supercar-Concept-6_resize

Porsche-Supercar-Concept-7_resize

Porsche-Supercar-Concept-8_resize

Porsche-Supercar-Concept-9_resize

Porsche-Supercar-Concept-10_resize

Comentarii