lukoil-banenr

Dealer-ul autorizat al automobilelor Toyota şi importator oficial Lexus în Moldova a inițiat Primul Concurs Național al desenului pentru copii „Automobilul visului tău”, eveniment care se încadrează în șirul larg de manifestări cu care Centrul Continent” și-a obișnuit clienți săi  și nu numai.

Pilot Autoexpert

Programat să se desfășoare în intervalul 13 ianuarie – 20 februarie 2014, în incinta Centrului „Continent”, concursul este destinat copiilor clienților brand-ului Toyota în Republica Moldova. Pentru a fi parte a acestui concurs, aceștia sunt invitați să viziteze Toyota Centrul „Continent” împreună cu părinții, rudele sau prietenii, sau să acceseze site-ul companiei, să ia cunoștință cu condițiile oficiale de participare din partea organizatorilor, să-și exprime acordul, să completeze formularul și să deseneze automobilul visului său, exact așa cum și-l imaginează și să-l lase la „Continent”. Pot să o facă în incinta Centrului sau acasă, pe o coală de format A3, desenul urmând să fie neapărat color. Toate detaliile desfășurării concursului pot fi accesate pe site-ul Centrului, www.toyota.md.

Concursul Național „Automobilul visului tău” are loc în două nominalizări: „Cele mai bune lucrări ale Clubului Toyota”, predestinată copiilor sub 15 ani familia căror posedă un automobil Toyota și cea de-a doua, „Cele  mai bune lucrări ale Prietenilor Toyota”, la care sunt invitați să participe copii de până la 15 ani indiferent dacă familia deține sau nu această marcă de automobile. Participanții sunt divizați în trei categorii de vârstă, în prima nominalizare vor fi desemnați 9 câștigători care vor beneficia de premii însemnate printre care o planșetă, mp3 player și jocuri, în fiecare categorie de vârstă. La fel, și câștigătorii celei de-a doua nominalizări vor avea parte de premii.

Învingătorii vor fi desemnați de către un juriu format din reprezentanți ai Toyota Centru Chișinău „Continent” și condus de către Directorul General al companiei, Victor Șumilo, rezultatele urmând să fie date publicității pe 15 martie 2014 pe site-ul Centrului, www.toyota.md. Câștigătorii Concursului național „Automobilul visului tău” în nominalizarea „Cele mai bune lucrări ale Clubului Toyota” vor participa în faza a doua a Concursului Internațional „Automobilul visului tău”, inițiat în 2004 de Toyota Motor Corpotation, la ediția din anul trecun luând parte peste 600 de mii de copii din lumea întreagă.

Comentarii