lukoil-banenr

Design nou pentru De Tomaso Mangusta

De Tomaso Mangusta a fost o maşină sport italienească proiectată de Giorgetto Giugiaro şi fabricată într-o ediţie limitată la 401 exemplare, între anii 1965 şi 1971. Dintre acestea, s-ar părea că în prezent s-au mai păstrat doar 170 de unităţi.

Pilot Autoexpert

Totuşi, după 40 de ani de la scoaterea din producţie a modelului Mangusta, un designer din zilele noastre pe nume Maxime de Keiser s-a întrebat cum ar arăta o versiune modernă De Tomaso. Prin urmare, a realizat un concept digitalizat pe care l-a denumit De Tomaso Mangusta Legacy Concept.

Artistul şi-a propus să reîmprospăteze formele modelului original, dar fără să se îndepărteze prea mult de versiunea originală. Conceptul De Tomaso Mangusta Legacy şi-a adaptat liniile la noile tendinţe şi ar putea fi accesorizat cu toate chichiţele tehnologice întâlnite la autoturismele din zilele noastre.

Potrivit designerului care a construit prototipul 3D, noul model ″trebuie să transmită impresia unei forţe sălbatice şi eleganţa unui animal căruia nu-i este frică de nimic″. În acelaşi timp, Maxime de Keiser a scos în evidenţă faptul că maşina ar trebui să comunice agresivitate chiar şi în cadrele statice, la fel cum face o felină puternică inclusiv în momentele în care se odihneşte.

Alături de conceptul De Tomaso Mangusta Legacy, în galeria foto de mai jos vei vedea şi versiunea Super Sport imaginată de Keiser.

Comentarii