lukoil-banenr

Compania Kia a publicat primele imagini ale modelului de lux K900, care pe piața europeană se vinde cu numele Quoris. Debutul noii generații a modelului de vârf din gama de modele a producătorului coreean, va avea loc în cadrul Salonului Auto de la New York.

Pilot Autoexpert

Precum și este specific unui model de lux, în primul rând Quoris se laudă cu salonul său, acolo unde punctul forte este pus pe display-ul deosebit al sistemului multimedia și ceasul analog marca Maurice Lacroix.

În comparație cu modelul actual, noul Quoris a devenit mai lung și mai lat, însă dimensiunile concrete ale modelului încă nu au fost făcute publice. Se știe doar că ampatamentul a crescut cu 60 de milimetri, măsurând acum 3105 mm. Conceptul stilistic al noului K900/Quoris, a fost proiectat în parteneriat de către specialiștii centrului de design al mărcii din orașul coreean Namyang și cel din orașul Irvine, California.

Asamblarea modelului de vârf se va produce la uzina producătorului în Coreea de Sud. Primele vânzări ale modelului sunt planificate pentru a doua jumătate a anului 2018.

Comentarii