lukoil-banenr

O diminează poate începe frumos cu o cafea şi o vorbă bună, dar poate semnala şi un început prost de zi. Bunăoară dacă te identifici şi tu într-o situaţie similară ca cea din imagini. Iar aici vedem un accident rutier, chiar la prima oră, inima capitalei! Acolo unde un Jaguar, cel mai probabil de model XF a lovit lateral o Toyota.

Pilot Autoexpert

Accidentul a avut loc în jurul orei 08:00 dimineata la intersecția străzii Şciusev cu strada Bănulescu-Bodoni. Din imaginile publicate pe o rețea de socializare se vede că în urma impactului automobilul Toyota a fost practic aruncat de pe carosabil pe trotuar. Din fericire, afară de maşini, nimeni nu a avut de suferit, iar şoferul Jaguar-ului, un bărbat în vârstă de 49 de ani, dar și cel al automobilului Toyota, o tânără în vârstă de 19 ani s-au ales doar cu o speritură zdravănă.

Solicitată telefonic, Natalia Stati, ofițerul de presă al Direcției de poliție a municipiului Chișinău, a declarat pentru Autoexpert.md că automobilul de model Toyota se deplasa regulamentar pe strada Bănulescu Bodoni când a fost lovit lateral de automobilul Jaguar XF, șoferul căruia nu a acordat prioritate, cu toate astea niciunul dintre şoferi nu-și recunoaște vina.

Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul, iar șoferul care se va găsi vinovat riscă o amendă în mărime de 1000 de lei și 6 puncte de penalizare, a mai adăugat pe final Stati.

 

Comentarii