lukoil-banenr

Până şi cei mai profesionişti piloţi de curse/teste au parte de ghinion câteodata. Aţi văzut mai devreme cum un prototip Audi SQ7 a ajuns să fie plesnit la propriu de bariere, iar acum, un alt pilot pe nume Walter Rohrl, sfârşeşte prin a „decora” un Porsche 918 Spyder Weisach. 

Pilot Autoexpert

Fost pilot de raliuri, Walter Rohrl, a călcat cu stângul atunci când a urcat la volanul hypercarului 918 Spyder, pe care l-a ales pentru o tură pe circuitul Sachsenring. Deşi se poate lăuda cu o experienţă colosală, având în spate 75 de prezenţe la linia de start în campionatul mondial de raliuri WRC, germanul ne-a dovedit încă odată că nimeni nu este păzit de accidente.

Într-un interview, acordat publicaţiei AutoBild, Walter Rohrl a mărturisit că a pierdut controlul maşinii instant, alunecând pe asfalt. Pilotul a încercat să reducă viteza impactului dar şi să evite bariera însă acest lucru nu i-a reuşit pe deplin.

Vedeţi mai jos imaginile incidentului nefericit şi reţineţi faptul că nu întotdeauna viaţa voastră depinde de măiestria cu care rotiţi volanul! (Ne cerem scuze pentru videoclipul incomplet, AutoBild a interzis difuzarea acestuia pe internet, în baza drepturilor de autor).

Comentarii