lukoil-banenr

Adevăraţii pasionaţi, sunt cei care îşi construiesc maşina sa, după bunul plac şi cu forţele proprii. Pornind de la zero, dar înarmaţi cu multă rabdare şi perseverenţă, cu eforturi financiare considerabile, chiar şi atunci când aleg să-şi petreacă timpul mai mult în garaj decât în cluburi sau cu prietenii. Un pasionat nu va renunţa niciodată la maşina lui şi într-o bună zi, visul său va deveni realitate. Astfel ceea ce numesc unii „un adevărat coşmar” se transformă într-o „maşină de vis”.

Pilot Autoexpert

Carter Kelly Kramer este proprietarul unui BMW 2002 absolut special. Aceasta a fost prima sa maşină, prima dragoste, care l-a marcat şi care îi va fi alături „pentru tot restul vieţii”, aşa cum susţine chiar el. A procurat-o când avea numai 16 ani şi cu bani mărunţi, într-o stare mai mult deplorabilă decât satisfăcătoare. Emoţionat şi plin de entuziasm, dar cum din păcate cum se întâmplă deseori, a avut de suferit un accident. De aici însă, a apucat calea restaurării. Nu i-a fost deloc uşor, mai ales că la acea vârstă părinţii săi divorţase, iar unica consolare era maşina sa.

Vreme de patru ani, BMW-ul a trecut printr-o serie de modificări şi reparaţii, nu doar cosmetice dar şi de ordin tehnic, iar astfel, a luat naştere Carved Pumpkin, aşa cum a fost poreclită maşina. Sub capotă a rămas acelaşi motor în patru cilindri dar care în urma unor intervenţii produce puţin peste 150 de cai putere.

sursa: bmwpower.md

Comentarii