lukoil-banenr

Pe cel mai popular site de anunțuri din țară, a apărut recent un exemplar mai rar întâlnit, care se arată într-o stare impecabilă. Este vorba despre legendarul Mercedes-Benz S-Class în caroseria W126 care a făcut revoluție în clasa limuzinelor de lux și a adus odată cu apariția sa o mulțime de tehnologii noi în materie de confort, performanță și siguranță.

Pilot Autoexpert

Limuzina, imaginile căreia le puteți vedea mai jos, este defapt o versiune pregătită pentru piața americană, care vine echipată cu un propulsor diesel cu șase cilindri în linie de 3.5 litri volum, capabil să livreze 134 CP și 310 Nm. Însă când vorbești despre această mașină caii putere și cifrele dinamice nu contează prea mult.

Deși este considerată deja veche de către mulți automobiliști, îți oferă un confort exclusiv pe drumuri, datorită suspensiei care înghite orice denivelare sau gaură a carosabilului, gabaritelor generoase pe care le oferă și salonului proiectat cu mare grijă și entuziasm de către inginerii germani de la Mercedes. Exemplarul de astăzi oferă un interior într-o stare intactă, tapițat în piele de culoare sură, cu scaune cu reglaj electric, geamuri electrice, trapă electrică și chiar și un sistem de climatizare automat.

Din descrierea anunțului, aflăm că acest S-Class W126 l-a costat pe proprietarul actual circa 30.000 de dolari SUA, deși nu se specifică pentru ce anume au fost chetuită această sumă.

Mașina se prezintă cu numere de înmatriculare americane, ceea ce ne indică două lucruri: automobilul va trebui vămuit, iar luând în considerare că acesta încă nu a împlinit vârsta de 30 de ani va fi nevoie de răbdare și timp, al doilea indiciu este faptul că exemplarul e adus din statul Texas, respectiv acest lucru ne spune despre o stare bună a caroseriei și lipsa ruginei, grație condițiilor climaterice de acolo.

Ei bine, dacă sunteți un fan al mărcii Mercedes, sau vă doriți o mașină veche, în stare excelentă, puteți opta pentru acest exemplar contra sumei de 11.300 de euro, un preț destul de adecvat și deloc mare pentru această limuzină de aproape 30 de ani.

Comentarii