lukoil-banenr

DMC oferă mai multă sportivitate pentru magnificul Ferrari 458 Spider

Pilot Autoexpert

Numit oficial Elegante, noul pachet creat de DMC special pentru Ferrari 458 Spider este descris de oficiali drept o îmbunătăţire masivă. Noul kit de caroserie aerodinamic este compus dintr-un splitter frontal nou, din praguri laterale mai late şi dintr-un eleron discret poziţionat pe portbagaj. Iar pentru a oferi şi mai multă origianlitate, casa de tuning germană pune la dispoziţia doritorilor şi o capotă din fibră de carbon prevăzută cu prize de aer, carcase din acelasi material pentru oglinzile exterioare, suspensii sport şi jante de 21 sau 22 inch din aluminiu încălţate în pneuri Pirelli Sport.

Nu există la moment şi un set de poze cu interiorul, însă oficialii DMC spun că au îmbrăcat scaunele lui 458 Spider Elegante cu o piele de înaltă calitate şi a instalat pe alocuri câteva inserţii din fibră de carbon.

Sub capotă, unitatea V8 de 4.5 litri a fost resoftată şi a primit un sistem de evacuare nou, motorul ajungând acum să dezvolte 608 cai putere şi 568 Nm, ceea ce înseamnă o creştere cu 38 CP şi 28 Nm.

Comentarii