lukoil-banenr

Ford a anunţat deschisă oferta pentru doritorii de a procura cel mai nou hypercar al constructorului american de automobile, modelul GT, ajuns la generaţia a treia. Deşi Ford intenţionează să producă o ediţie limitată la numai 500 de exemplare ale sportivei, interesul clienţilor pentru noul GT este cu mult mai mare de atât.

Pilot Autoexpert

Aşa se face că în numai câteva zile de la anunţul companiei, s-au colectat nu mai puţin de 7.000 de cereri pentru viitorul Ford GT. Toţi speră că vor reuşi să se numere printre fericiţii care se vor putea lăuda cu un nou supercar în garajul lor, chiar dacă vor trebui să aştepte vreme îndelungată maşinuţa. Americanii au anunţat că vor asambla doar 250 de modele pe an, în 2017 şi alte 250 în 2018.

Veştile proaste (pentru unii), nu se termină aici. Ford a mărturisit că va acorda prioritate clienţilor care vor exploata maşina, îi vor acorda atenţia necesară şi care o vor păstra pentru plăcerea proprie, cu referire la sportivi şi colecţionari. Pe cap de listă vor fi admişi milionarii care urmăresc maşina mai mult scopuri de îmbogăţire.

Şi asta în ciuda faptului că nimeni (ori să zicem că extrem de puţine persoane), nu cunoaşte adevăratele specificaţii tehnice ale maşinii, afară de faptul că sunt promişi 600 de CP extraşi din unitatea pe benzină de 3.5 litri volum cu şase cilindri în V. Iar preţul estimativ ar începe de la 450.000 de dolari în SUA sau 500.000 euro pe bătrânul continent.

2017-ford-gt-official-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-654994-s-original fordgt001_1

Comentarii