lukoil-banenr

Dodge Viper în ediţie finală

Pilot Autoexpert

Dodge se pregătește sa încheie producția actualului Viper cu mult fast, echipa sa de ingineri si designeri pregătind o versiune foarte limitata, de adio. Fanii brandului american se vor putea bucura de ultimele 50 de unitati ale supercarului in versiunea Final Edition, așteptata in showroom-uri in aceasta vara.
Disponibil pe toate cele trei variante de caroserie ale modelului, coupe, roadster si ACR, pachetul Final Edition vine cu o vopsea speciala pentru caroserie, un gri Graphite Clear Coat, completat de o dunga neagra cu contur roșu pe capota. La toate acestea se adaugă emblemele care atesta exclusivitatea versiunii si o plăcuţa cu numărul exemplarului.
Aspectul exclusivist capata un aer mai personal mulțumita jantelor de culoarea antracitului, cu cinci si șase spițe, care ascund etriere de culoare roșie. La interior, pachetul Final Edition vine cu o tapițerie din piele neagra, cusuta cu ața roșie, asemeni ornamentelor regăsite la nivelul instrumentarului de bord.

 

Sub capota, clienții vor primi același motor de 8.4 litri, capabil sa dezvolte 600 de cai putere si sa promită performante demne de invidiat. Dintre cele 50 de ultime exemplare Viper, 20 vor fi coupe, 18 vor fi roadster si 12 ACR.

Comentarii