lukoil-banenr

Da, este o zi specială din viaţa ta, şi da, vrei să trăieşti clipa la maxim! Tocmai de aceea, mulţi tineri însurăţei se grăbesc să închirieze pentru ziua nunţii lor, o maşină cu adevărat specială, una luxoasă, decapotabilă după caz, şi deseori performantă. După bunul plac, dar şi după posibilităţile financiare de care dispun, mirii ale între cele două extreme, o limuzină sau un sportcar.

Pilot Autoexpert

Doar că, dincolo de emoţii, tinerii uită de fapt că se angajează într-o responsabilitate imensă, mai ales dacă aleg să conducă ei înşişi maşina. Cum este şi cazul acestui cuplu din Marea Britanie care a optat pentru un superb Ferrari 458 Spider. Din nefericire, singura experienţă din viaţa lor s-a transformat rapid într-un coşmar. Cu siguranţă că îşi vor aminti această zi până la adânci bătrâneţi!

Buzunarele tânărului aflat la volanul supercarului italian, s-au uşurat cu cel puţin 5.000 de lire, atunci când a lăsat gaj pentru maşina aleasă. Ulterior însă, la această sumă modestă, s-au adăugat alte 20.000 de lire!

Comentarii