lukoil-banenr

Este vorba despre un Audi Q7, care ar fi fost furat din Germania, dar și un microbuz Mercedes-Benz cu plăcuțe de înmatriculare spaniole şi  cu ilegalități depistate la numărul caroseriei.

Pilot Autoexpert

Potrivit Poliției de Frontieră la linia de control s-a prezentat un Audi Q7, fabricat în anul 2009 și înmatriculat în Germania. La volanul autoturismului se afla un bărbat, moldovean, în vârstă de 33 de ani. În urma verificării documentelor de călătorie, polițiștii de frontieră au trecut datele mașinii prin baza OIPC Interpol, unde au constatat că aceasta figura ca fiind furată din Germania, chiar de la începutul lunii mai curent!

Referitor la cele depistate, șoferul a declarat că și-a procurat autoturismul de la un cetățean german și achitase doar o parte din bani. Potrivit acestuia, faptul dat l-a și motivat pe german să pună la consemn mașina. Într-un alt caz, în timpul efectuării controlului unui microbuz de model Mercedes-Benz Sprinter, înmatriculat în Spania, inspectorul de frontieră a avut suspiciuni privind poziția și dimensiunea unor cifre din seria caroseriei, fiind luată decizia de a extinde verificările.

În rezultat, s-a constatat că numărul original al caroseriei a fost înlăturat, prin șlefuire, iar deasupra gravată o altă combinație de cifre. Materialele de reținere privind aceste cazuri au fost transmise ofițerilor de investigații ai Poliției de Frontieră, care continuă cercetările, în vederea întreprinderii măsurilor legale ce se impun.11257671_511404572340972_1691849803_n

Comentarii