lukoil-banenr

Doi ofiţeri ai Poliţiei Metropolitane au intrat în proces de cercetare disciplinară după ce au confiscat un Lamborghini Huracan şi l-au condus cu viteză excesivă pe drumurile publice. Se pare că oamenii legii nu au rezistat tentanţiei de a testa pe pielea proprie cum se comportă cei peste 600 cai putere extraţi din V10-le aspirat natural.

Pilot Autoexpert

Unul dintre poliţişti s-a ales şi cu trei puncte de penalizare în timp ce al doilea este cercetat discipinar. Asta după ce în luna iunie, ofițerii au oprit un Lamborghini Huracan, deținut de compania City Supercars. Acesta era livrat unui client, însă verificările uzuale au demonstrat că mașina nu avea asigurare. Proprietarul companiei a încercat să le explice ofițerilor că polița de asigurare nouă nu a reușit să se înregistreze în sistem, fiind schimbată firma asiguratoare. Cei doi polițiști nu au vrut să dea dovadă de înțelegere și au confiscat supercarul, chiar dacă mai târziu asigurarea a fost găsită, iar reținerea lor a fost abuzivă.

Ulterior, când maşina a fost returnată companiei de închirieri, sistemul de urmărire al supercarului a înregistrat abateri semnificative: polițistul a circulat cu 100 de km/h într-o zonă în care limita este de numai 50 de km/h. Viteze de 75, respectiv 85 de km/h au fost înregistrate tot în zone cu limitare de viteză la 50 de km/h.

Comentarii