lukoil-banenr

Ştim că şoferii moldoveni sunt dintre cei mai nesimţiţi. Haideţi să nu ne mai ascundem după degete şi să dăm vina doar pe autorităţi, că nu sunt locuri de parcare, că te amendează, că te nu ştiu mai ce. Recunoaşteţi că foarte mulţi automobilişti, sunt certaţi rău cu bunul simţ, iar cei şapte ani de acasă le lipsesc cu desăvârşire. Să lăsăm gropile şi drumurile proaste, vă propun să analizăm puţin comportamentul şoferilor în raport cu pietonii.

Pilot Autoexpert

Redacţia AutoExpert este inundată zilnic, cu zeci de mesaje şi fotografii cu maşini parcate aiurea, pe trotuar, pe gazon, pe sub balcoane, pe scări, pe unde vrei. Nici nu le mai publicăm pentru că riscăm să ne transformăm într-un alt site de tipul MartorOcular. Astăzi însă am zis să facem o excepţie aşa cum imaginile video de mai jos surprinse de un pieton sunt pur şi simplu geniale. Ori, mai bine zis, acţiunile acestui tânăr, sunt cele care merită atenţia şi nu blondele.

Incidentul a avut loc pe strada Alecu Russo din capitală şi pe semne că este prea complicat să ieşi din parcarea unui centru de fitness, respectând într-u tocmai regulamentul circulaţiei rutiere. Este mai simplu să îţi demonstrezi calităţile de piţipoancă blocând spaţiul destinat pietonilor, adică trotuarul. Plus la toate, dacă vrei să devii vedetă, obligatoriu te încăpăţânezi cerinţei de a elibera trecerea. Asta şi a făcut domnişoara din imagini, la volanul acestui BMW Seria 3, cu numere de înmatriculare UN BC 865.

Untitled-45

Bine că nici pietonul, cunoscut în mediul virtual (Facebook) ca şi Andrew Kram nu a cedat, forţând şoferiţa să renunţe la ideea de a înainta. Păcat că, doar câteva secunde mai târziu, un alt automobilist a pornit pe aceeaşi cale, cu maşina pe trotuar, de data aceasta cu o Toyota şi cu plăcuţe de înmatriculare de capitală, K LB 1. Menţionez marca maşinii pentru a-i scuti pe cei care se oftică şi intervin cu stereotipuri.

 

Comentarii