lukoil-banenr

În pofida faptului că traseul Chișinău-Ungheni este practic în reparație, iar deplasarea cu viteză excesivă este practic imposibilă pentru șoferii vitezomani, în localitatea Strășeni au început deja să funcționeze dispozitivele radar!

Pilot Autoexpert

Centrul Unic de Monitorizare a Traficului Rutier, anunțase anterior despre faptul că a fost găsită o soluțíe pentru șoferii care apasă pe frână când văd camerele de supraveghere după care accelerează. Spre exemplu orașul Strășeni sistemele care monitorizează viteza medie au fost amplasate de Centrul de Monitorizare și Control al Traficului Rutier la intrarea în oraș în regiunea stației de alimentare Defoil şi regiunea sălciilor, Podul Volocii, dar şi în regiunea Gării Auto și la ieșirea din oraș lângă stația de alimentare Lukoil.

Pe alte trasee naționale au fost deja instalate camere de supraveghere de tip nou. Poliția a aplicat deja mii de amenzi pentru depășirea vitezei medii, după instalarea noilor sisteme care calculează viteza medie. Reamintim că sistemele care calculează viteza medie au fost instalate deja pe câteva porțiuni de drum în 10 localități din raioane. Mai jos vă prezentăm lista unde se află acestea:

Anenii noi -Chetrosu -Todirești -Țânțăreni

Orhei -Peresecina -Pelivan -Step Soci

Strășeni – 2 locații Leova Hăsnășenii Noi Potrivit celor de la CUMTR până în toamă astfel de sisteme vor fi instalate în alte 12 localități din raionul Sângerei, Soroca, Căușeni, Hâncești, Cimișlia și Leova.

Comentarii