lukoil-banenr

Campionatul National la Autoslalom și-a dat start-ul acum o lună la Chișinău iar a doua etapă va avea loc la Edineț, duminică 21 iunie.

Pilot Autoexpert

A doua etapă al Campionat-ul National la Autoslalom se va desfășura la Edineț. Antrenamentele vor începe la ora 11.00 iar deschiderea oficială se va da la ora 13.00. Piloții vor fi așteptați la linia de start la 13.30 iar traseul pe care trebuie să-l parcurgă este chiar mai dificil decît cel de la prima etapă care a avut la Chișinău.

Traseu_etapa 1_Update

 

Amintim că la prima etapă s-au înscris 20 de piloți printre care și trei reprezentante ale sexului frumos. Lupta se dă în două clase, cea cu tracțiune pe puntea față și spate. La prima etapă, în clasa mașinilor cu tracțiune față s-au înscris 8 piloți iar în clasa mașinilor cu tracțiune spate, de altfel cea mai disputată, au participat 12 piloți. Învingătorul primei etape în clasa 1 este Eugen Baranov cu 20 de puncte la activ iar în clasa mașinilor cu tracțiune pe puntea spate laurii i-au revenit lui Vostricov Nicolae.

Slalom Edinet 7Slalom Edinet 5

Dacă ești un împătimit al motoarelor, nu ai voie să lipsești de la un show adevărat, de unde nu vor lipsi nici adrenalina și nici sunetul motoarelor! Deci, te așteptăm duminică, 21 iunie la Edineț.

Evenimentul este organizat de BMW Club Molodova sub patronajul Federatiei de Automobilism din Moldova. Sponsor general – Lukoil Moldova, parteneri Drivers Club și GoldBar, partener media– AutoExpert!

Slalom Edinet 3

Slalom Edinet 1

Slalom Edinet 2

Slalom Edinet 4

Comentarii