lukoil-banenr

Constructorul de automobile din Ingolstadt are planuri grandioase pentru acapararea pieţei şi intenţionează să îşi atingă scopurile foarte curând. Drept dovadă ne  serveşte şi faptul că germanii lansează noi modele unul după altul, în timp ce pe masa designerilor îşi fac loc noi concepte!

FLYONE

Aţi văzut deja cum arată conceptul Audi Prologue, despre care se crede că ar putea deveni un Audi A9 coupe şi care să îi facă viaţă grea lui Mercedes-Benz S-Class, şi de ce nu chiar şi celor de la BMW cu conceptul Pininfarina, că doar şi bavarezii ne-au promis să lanseze un super-coupe! Este de-a dreptul fenomenal!

diselok

Concept Car Audi crosslane coup /Standaufnahme

După ce ni s-a explicat clar, că Audi Prologue va seta trendul în gama Audi, astăzi aflăm că Audi va continua ofensiva cu noi modele. Printre modelele aşteptate pe piaţă în viitorul apropiat, se numără şi SUV-ul vârf de gamă al celor de la Audi, modelul Q7, setat pentru debut în luna ianuarie a lui 2015. La scurt timp după lansarea acestuia vom fi surprinşi cu un nou model, care va concura cu BMW X6, Range Rover Sport dar şi Mercedes-Benz MLC. SUV-ul în caroseria coupe va purta numele Audi Q8!

Concept Car Audi crosslane coup /Standaufnahme

Acesta va fi construit pe aceaşi platformă cu modelul Q7 dar se va evidenţia printr-un design mult mai sport şi mai extravagant, inspirat de conceptul Prologue. Audi mizează foarte mult pe acest model şi sunt convinşi că vor reuşi astfel să se apropie şi mai mult de poziţia nr 1 în clasamentul constructorilor de automobile clasa premium.

Concept Car Audi crosslane coup /Standaufnahme

Comentarii