lukoil-banenr

Giganţii tehnologiilor moderne ne grăbesc trecerea în lumea virtuală. Iată că după ce Google şi Microsoft ne-au sucit minţile cu tot felul de gadgeturi, printre care şi ochelarii virtuali, astăzi deja bavarezii anunţă că au un cuvânt de spus în acest segment!

FLYONE

„Un accesoriu foarte important pentru toţi şoferii de BMW”, cam aşa sună descrierea scurtă a oficialilor BMW. Debutul oficial al noilor ochelari digitali este programat în luna aprilie a lui 2015, atunci când vom afla mai mutle detalii exacte despre minunea optică, până atunci însă iată ce am mai aflat.

diselok

Printre sumedeniile de funcţii „extrem de utile”, noii ochelari vor fi de un mare folos şoferilor atunci când vor executa manevre de parcare. Aceştia vor putea vedea cam tot ce se întâmplă în jurul maşinii, graţie imaginilor preluate de la camerele video instalate pe maşină şi redate direct pe sticla ochelarilor. Mai mult de atât, cel aflat la volan şi protejat de soare cu asemenea ochelari va putea şti care este viteza cu care rulează dar şi consumul maşinii, ori alte informaţii considerate vitale de către autorii proiectului.

Şi pentru că e loc de mai bine, inginerii de la BMW s-au gândit că ar fi bine ca acești ochelari să poată fi folosoți nu doar în mașină, iar acest indică clar faptul că ei vor concura cu ochelarii de la Google şi Microsoft!

Nu ne rămâne decât să aşteptăm luna aprilie când aceştia vor fi prezentați oficial pentru a afla mai multe informaţii dar şi care va fi costul primilor ochelari virtuali marca BMW.

Comentarii