lukoil-banenr

Criza rublei ruseşti face noi victime. După ce Volkswagen a anunţat că retrage marca Seat de pe piaţa Federaţiei Ruse iată că alte companii de renume îi urmează exemplul. General Motors, Jaguar Land Rover dar şi Audi au anunţat că se retrag de pe piaţa ruşilor.

FLYONE

Rusia se confruntă cu cea mai puternică criză financiară din ultimii ani după ce rubla rusească a căzut cu peste 40% faţă de valuta străină ca dolarul sau euro. Săptămâna trecută, mai mulţi oameni au încercat să îşi salveze salveze banii investind în automobile noi!

diselok

Iniţial dealerii de automobile noi se bucurau de o asemenea avalanşă de clienţi însă în scurt timp au constat că au avut mai mult de pierdut decât de câştigat. Acesta fiind şi principalul motiv pentru care General Motors decis să îşi retragă mărcile de pe piaţa Rusiei.

În ce priveşte Audi, germanii susţin că vor relua vânzările doar după ce vor reuşi să stabilească un preţ care să reflecte realitatea, ceea ce se pare că nu va fi prea curând. Jaguar Land Rover sunt pe aceeaşi poziţie cu Audi, ar putea relua vânzările dar nu se ştie pe cât timp!

Comentarii