lukoil-banenr

Constructorul de automobile din Stuttgart este pe cale să lanseze un nou model restilizat. Acesta face parte gama din SUV-uri şi reprezintă vârful de iceberg al celor de la Mercedes-Benz în acest segment. Vorbim despre cel mai nou model GLS, care nu este altceva decât un GL reîmprospătat. 

Pilot Autoexpert

Anul 2015 este unul de succes pentru compania germană şi în special unul în care a lansat cele mai multe vehicule adresate exploatării nu doar pe asfalt dar şi în lipsa acestuia. Am asistat la lansarea lui GLC, GLE şi iată că acum a venit rândul pentru GLS, cel mai mare dintre toţi.

Caracteristice oricărui facelift şi totodată cele mai vizibile, sunt modificările operate la nivelul frontal. În cazul lui GLS acestea se traduc în noi blocuri optice cu lumini de zi LED integrate, o nouă bară de protecţie cu guri de ventilare mai mari şi o nouă grilă a radiatorului. Posteriorul a primit la rândul lui noi stopuri dar şi un spoiler revizuit.

Până aici, se cunosc prea puţine detalii despre noul Mercedes-Benz GLS, aşa cum premiera oficială a modelului va avea loc abia în luna decembrie a lui 2015, urmând ca primile modele să fie livrate în următorul an 2016. Tot ce putem vedea nu sunt decât nişte poze ale unei broşuri, prin urmare nu putem decât să ne dăm cu presupusul, chiar şi în privinţa gamei de motorizări, care cel mai probabil va fi preluată de la modelul actual.

000 (1)

sursa: worldcarfans.com

Comentarii