lukoil-banenr

În cadrul Salonului Auto de la Beijing, suedezii de la Volvo au prezentat o nouă „operă de artă”, parte a interiorului celui mai luxos sedan din gama constructorului, modelul S90 şi piesa de rezistenţă, Lounge Console!

Pilot Autoexpert

Dacă aveai impresia că un Volvo S90 nu poate fi suficient de luxos, atunci suedezii vin să te contrazică. Şi o vor face cu câteva imagini ale prototipului S90 Excellence, care ascunde transformări impresionante, menite să contribuie la confortul sporit pentru pasagerul spate! Mai cu seamă, se face referinţă la suporturile de pahare cu încălzire/răcire, sistemul audio, funcţia de masaj şi un imens display pentru sistemul multimedia, toate incluse în „meniul” Lounge Console. Cum ideea este inspirată de modelul frate mai mare XC90, nu lipsesc de aici nici frigiderul încorporat sau paharele de cristal.

O schimbare de efect, este fără îndoială renunţarea la fotoliul pasagerului faţă, ceea ce conferă pasagerilor spate mai multă lumină, siguranţă (privind la drum) şi enorm de mult spaţiu pentru picioare, unde toate la un loc contribuie la crearea unui sentiment de linişte şi calm.

Volvo S90 Excellence Lounge Console

volvo-s90-excellence-interior-concept-beijing-1 volvo-s90-excellence-interior-concept-beijing-2 volvo-s90-excellence-interior-concept-beijing-3 volvo-s90-excellence-interior-concept-beijing-4 volvo-s90-excellence-interior-concept-beijing-6 volvo-s90-excellence-interior-concept-beijing-7 volvo-s90-excellence-interior-concept-beijing-10 volvo-s90-excellence-interior-concept-beijing-12 volvo-s90-excellence-interior-concept-beijing-13

Comentarii