lukoil-banenr

Duster a depășit 300.000 de unități vândute la nivel global

Duster și-a făcut temele cum trebuie, a fost ascultător și chiar a reușit să-l depășească în vânzări pe Logan. Asta s-a întâmplat încă din primele luni ale acestui an. Acum, Duster revine în centrul atenției cu altă realizare. Mai exact, după doi ani de la debut, modelul a depășit pragul de 300.000 de exemplare vândute la nivel internațional.

Pilot Autoexpert

Dintre acestea, 265.000 de unități poartă emblema Dacia, restul fiind comercializate cu sigla Renault. În Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, modelele vor fi vândute tot cu numele Dacia. Pe piața din România, Dacia Duster este cel mai bine vândut model începând din luna februarie 2012, iar în Europa este cel de-al doilea cel mai bine vândut crossover.

De la momentul lansării din cadrul Salonului Auto de la Geneva din 2010 și până în prezent, Dacia Duster a obținut mai multe premii la nivel național și internațional, în ținuta civilă, dar și în echipamentul sportiv. Ne referim aici la exemplarele pregătite special pentru competițiile Trofeul Andros, Pikes Peak International Hill Climb sau Raliul Gazelelor.

Pe de altă parte, la ediția din acest an a Salonului Auto de la Geneva, Dacia a prezentat ediția specială Duster Delsey, urmată la scurt timp de prima serie limitată Duster, intitulată Prestige.

Comentarii