lukoil-banenr

Duster Los Pumas

Pilot Autoexpert

Renault promovează modelul Duster în Argentina printr-o ediţie specială dedicată echipei naţionale de rugby, acest model primind numele Duster Los Pumas şi fiind programat pentru a fi vândut doar pe piaţa respectivă.

Ediţia specială Argentină a SUV-ului din Mioveni vine cu o serie de modificări estetice, cum ar fi un set de proiectoare de ceaţă montate pe un nou calandru amplasat pe bara de protecţie faţă, un set de praguri laterale noi şi un set de ornamente pentru portiere.

Renault va oferit Duster Los Pumas doar în compania a trei culori: alb, gri şi negru. Indiferent de nuanţa aleasă, caroseria prezintă sigla Uniunii Argentiniene de Rugby. Motorizarea oferită este un propulsor aspirat de 2.0 litri, alimentat cu benzină, care livrează 138 CP – resurse gestionate cu ajutorul unei transmisii manuale cu şase rapoarte.

În materie de dotări standard, acesta are patru airbag-uri, ABS, ESP, sistem multimedia cu ecran tactil de şapte inch şi navigaţie, jante din aliaj cu diametrul de 16 inch şi senzori de parcare spate.

Comentarii