lukoil-banenr

Şeful diviziei Mercedes-AMG, Tobias Moers, a declarat oficial că noul sportcar AMG GT va fi lansat în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Cum va arăta viitorul cupe de performanţă putem să presupunem privind imaginile conceptului prezentat anul trecut la Geneva, sau  fotografiile spion ale prototipurilor camuflate, ce în momentul de faţă trec un şir de testări.

Pilot Autoexpert

Dacă este să privim prototipurile, necătând la faptul că sunt camuflate, observăm că AMG GT, la capitolul design exterior nu s-a distanţat extrem de formele conceptului prezentat în primăvara anului 2017. Însă surpriza cea mare se ascunde sub capotă.

Noul Mercedes-AMG GT urmează a fi echipat cu un sistem hybrid de mare putere. Acesta va fi alcătit dintr-un propulsor V8 Twin-turbo de 4.0 litri volum şi un motor electric, puterea totală dezvoltată de motoarele ce lucrează în tandem, fiind de 816 CP. Herghelia de cai va fi transmisă către roţi cu ajutorul unei cutii automate cu nouă rapoarte şi un sistem de tracţiune integrală.

Ba mai mult decât atât, reprezentanţii companiei Mercedes susţin că aceasta nu va fi unica variantă a sporcarului, astfel încât ulterior vor mai apărea două variante, una de 680 CP şi alta de 748 CP.

Mercedes-AMG GT Concept

Comentarii