lukoil-banenr

E-Up!

Pilot Autoexpert

Volkswagen E-Up! este versiunea cu propulsie electrică a celui mai mic model din gama producătorului german. Modelul era cunoscut sub formă de concept, dar este pentru prima dată când E-Up! este prezentat în versiunea de serie.

Volkswagen E-Up! devine astfel model de serie la patru ani după ce a fost prezentat pentru prima dată în formă de concept. E-Up este propulsat de un motor electric de 82 CP şi un cuplu instantaneu de 210 Nm. Are nevoie de 14 secunde pentru a accelera până la 100 km/h, iar viteza maximă de rulare va fi de 135 km/h. Energia electrică va fi stocată într-un set de acumulatori de 18.7 kWh, ia un „plin” de curent va fi suficient pentru o autonomie de 150 km. Bateriile vor putea fi încărcate până la 80% în maxim 30 minute.

Noul Volkswagen E-Up! se deosebeşte de fraţii săi cu motoare termice prin luminile LED-urile de zi cu o formă specială. Partea inferioară, pragurile şi spoilerul faţă au primit un tratament aerodinamic pentru a reduce rezistenţa la înaintare acestui model. Jantele folosite au 15 inch, iar la interior, VW a optat pentru o tapiţerie de culoare deschisă în tonuri de gri şi albastru.

Comentarii