lukoil-banenr

Echipa F1 Red Bull Racing îşi extinde parteneriatul cu Infiniti

Început în martie 2011, noul parteneriat va implica schimbarea numelui echipei în „INFINITI Red Bull Racing”, precum şi numirea Infiniti ca partener tehnic principal începând cu sezonul 2013 al Formulei 1.

Pilot Autoexpert

Johan de Nysschen, preşedintele Infiniti, a comentat astfel: „Pimele noastre 24 de luni de colaborare au fost foarte benefice pentru ambele părţi, de aceea sperăm că adâncirea relaţiei noastre în contextul actual va aduce avantaje sporite atât pentru Infiniti, cât şi pentru Red Bull Racing. În calitate de titulatură comună, INFINITI Red Bull Racing va îmbunătăţi chiar şi mai mult expunerea la nivel mondial pentru ambele branduri, produse şi tehnologii.”

La rândul său, directorul echipei Red Bull Racing, Christian Horner, a declarat: „Red Bull Racing şi Infiniti au colaborat pentru o serie de iniţiative încă de la începutul relaţiei în martie 2011. În acest timp, Infiniti a demonstrat o pricepere tehnică semnificativă, şi am fost impresionat de profunzimea amplelor capacităţi de inginerie ale companiei Nissan Motor (sub tutela căreia se află Infiniti). În termeni de marketing, Infiniti a mărit implicarea lor cu Red Bull Racing Formula One, şi, într-un mod foarte eficient, a devenit bine cunoscut într-un interval scurt de timp. Aceste două atribute sunt ceea ce fac ca Infiniti să reprezinte o titulatură şi un partener tehnic ideal pentru Red Bull Racing. „

Parteneriatul consolidat, începând din 2013 şi, continuat, momentan, până la finele sezonului din 2016, va cuprinde o serie de iniţiative tehnologice noi.

Comentarii