lukoil-banenr

Ediţie de adio pentru BMW Seria 1 Coupe şi Cabrio

BMW se pregăteşte să renunţe la actualele variante Coupe şi Cabrio ale generaţiei precedente Seria 1. Pentru a marca despărţirea de modelele care au inaugurat un nou segment pentru companie, BMW a decis să lanseze o ediţie specială de adio.

Pilot Autoexpert

Debutul lor va avea loc în ianuarie 2013, la NAIAS. Versiunea se va numi Limited Edition Lifestyle şi va fi disponibilă pe ambele variante de caroserie, atât coupe cât şi cabrio. Pachetul va fi disponibil pe majoritatea versiunilor de motorizare, urmând să conţină o echipare mai bogată.

Ediţia limitată va fi disponibilă în culorile Mineral White, Space Grey şi Sapphire Black. Kitul estetic aduce în plus jante de 18 inch din aliaj, inserţii cromate la nivelul geamurilor şi elemente decorative la nivelul grilei. În cazul variantei decapotabile, BMW oferă un acoperiş textil de culoare maro.

La interior, ediţia specială se deosebeşte prin pielea maro şi cusăturile contrastante albe la nivelul planşei de bord, al volanului şi al scaunelor. Nu vor lipsi şi covoraşele personalizate în culori similare caroseriei, inserţii din lemn şi un plafon personalizat.

Comentarii