lukoil-banenr

Care ar fi primul lucru pe care îl vei face având la dispoziţie cam  45 de milioane de dolari câştigaţi din vânzarea unui business prosper? Cât te mai gândeşti la posibilităţi, britanicul din imagini deja a făcut-o! Şi-a cumpărat trei cele mai rapide supercaruri din lume, Porsche 918 Spyder, Ferrari LaFerrari şi McLaren P1.

FLYONE

Având o sumă „modestă” la mâină, Paul Bailey şi-a luat soţia şi au urcat la volanul unui McLaren P1 pe care îl avea deja în garaj şi au pornit în căutarea celor două modele lipsă din viitoarea sa colecţie. La numai 35 de mile distanţă de casă îl aştepta deja unul dintre cele numai 499 de modele Ferrari LaFerrari!

diselok

Acum, având deja două maşini, cei doi şi-au continuat drumul spre ultimul supercar, Porsche 918 Spyder! După o distanţă de mai bine de 100 de mile, au ajuns şi la reprezentanţa Porsche unde îl aştepta cel de „al treilea element”! O călătorie de vis ai putea spune, să te întorci acasă cu cele mai superbe maşini din lume!

Şi pentru că ar fi o crimă să le ţii ascunse în garaj, Paul a declarat că intenţionează să le exploateze pe fiecare câte puţin, că doar pentru asta le-a cumpărat! Mai mult de atât, englezul a organizat şi o loterie în urma căreia a colectat 20.000 de lire sterline, bani pe care i-a donat ulterior unui orfelinat. Premiul mare al loteriei consta în posibilitatea de testa de unul singur unul dintre cele trei supercaruri! Biletul a costat o singură liră!

Comentarii