Eric Davidovich
lukoil-banenr

Bloggerul rus Eric Davidovich continuă să rămână în arest! Asta după ce şedinţa de judecată din 21 august la care trebuia să se decidă soarta lui a fost amânată.

Pilot Autoexpert

Eric Davidovich a fost arestat anul curent, la 22 februarie. Acestuia i-a fost înaintată învinuirea pentru escrocherii în proporții deosebit de mari. În culise circulă zvonuri că motivul real ar fi o răzbunare a poliției. Acesta ar fi postat un material video în care vorbește deschis despre corupția miliției (polițitiei de patrulare) iar ca urmare, acesta a  fost reținut și i s-a deschis un dosar penal.

Eric Davidovich ramine in arest

Chiar dacă societatea a lansat o petiție online adresată Președintelui Federaţiei Ruse, domnului Vladimir Putin, justiția rămâne neclintită de pe pozițiile sale. Mai mult de atât, la 24 martie anul curent, a fost reținută Ana Caganscaia, soția bloggerului!

Petitie Eric Davidovich

Avocatul vedetei, Serghei Jorin, declară că judecată în cazul clientului său este tergiversată intenționat. La data de 21 august trebuia să aibă loc o ședință de judecată la care să se decidă soarta bloggerului dar și de această dată, ședința a fost amânată.

Eric Davidovich ramine in arest

Chiar dacă este izolat, Eric Davidovich continuă să comunice cu fanii săi prin intermediul scrisorilor pe care le primește și la care răspunde. Blogger-ul a mărturisit că la închisoare face sport și învață limbi străine. Le mulțumește tuturor celor care îi sunt alături de el și se declară nevinovat.

poze: solusnews.com

Comentarii