lukoil-banenr

Ermenegildo Zegna pregătește o ediţie limitată a modelului Maserati Quattroporte

Să fim sinceri, așa cum Maserati face parte din categoria unde luptă doar cei mai grandioși – constructorii de lux, nu are de ce să ne mirăm că, creatorii unora dintre cele mai magnifice automobile gran turismo, a decis să îşi unească forţele cu specialiştii în creaţii vestimentare masculine de lux, Ermenegildo Zegna.

Pilot Autoexpert

Scopul acestui parteneriat este de a crea o ediţie specială a actualulei generații Quattroporte şi de a-i ajuta pe designerii italieni să aleagă materiale exclusiviste pentru limuzina Tridentului.

Detaliile disponibile la moment se rezumă la faptul că ediţia limitată, care va purta numele Quattroporte Ermenegildo Zegna Limited Edition, va fi lansată pentru a sărbători centenarul Maserati de anul viitor. Modelul va fi reinterpretat şi personalizat cu noi culori, materiale şi un nivel de echipare superior.

Nu există alte informaţii, precum şi nici imagini ale ediţiei limitate, însă Maserati susţine că modelul va beneficia de materiale alese atent şi produse la atelierul istoric Lanificio Zegna, din Trivero, Italia. Iar pentru a marca exclusivitatea modelului, Maserati va limita producţia modelului aniversar la doar 100 de unităţi şi va afișa un preţ care să fie unul pe măsura pretenţiilor de lux.

Comentarii