lukoil-banenr

Este adevărat că anul 2018 abia s-a început, însă deja avem un bestseller în lumea auto. Aproximtiv 134.000 de clienți au optat pentru hatchbackul Volkswagen Golf, astfel cea de-a șaptea generație a acestui model reușește din nou să se impună în fața tuturor.

Pilot Autoexpert

Datele au fost colectate și prezentate de către compania de analiză auto Jato Dynamics, care ne arată că în primile trei luni s-au vândut fix 133.959 de modele Golf. Și se pare că situația nu se va schimba prea curând de vreme ce nici unul dintre concurenții neamțului nu s-au apropiat de pragul de 100.000 de unități.

Iar rivalii sunt Renault Clio și Ford Fiesta, cu un număr de 87.039 de unități vândute și 85.483 respectiv, astfel francezii și-au luat un avantaj de puțin peste 1.500 de unități față de Ford.

Curios este că pe poziția a patra este un SUV, ori mai bine zis un crossover, Nissan Qashqai care a încheiat primul trimestru cu 74.985 de unități comercializate, fiind astfel SUV-ul cu cele mai mari vânzări în Europa, în fața Tiguanului.

Comentarii