lukoil-banenr

Un tânăr comedian care îşi spune Deji şi are şi un canal de YouTube, Comedygamer, s-a gândit să-şi mărească audienţa cu un nou videoclip aproape ingenios. Acesta a încălzit motorul supercarului său, un Lamborghini Huracan, pentru a vedea dacă îl poate folosi pe post de aragaz!

Pilot Autoexpert

Ştim deja că supercarurile exotice, turate şi exploatate „aşa cum se cuvine”, se înfierbântă foarte uşor, iar unele dintre ele chiar obişnuiesc să ia foc, în special în zilele de caniculă când temperatura aerului de afară atinge valori extreme. Prin urmare, putem spune că britanicul are toate ingredientele necesare pentru a-şi pune în practică planul său, ne aflăm în toiul verii şi are un şi Lamborghini la îndemână.

Câteva ture prin cartier, pentru ca motorul V10 să atingă temperatura optimă de funcţionare şi aragazul improvizat este gata pentru marele test. Tigaia este pusă pe suprafaţa din fibră de carbon, untul se topeşte rapid iar în scurt timp vine şi oul de găină. Ce a urmat, vedeţi în videoclipul de mai jos. Omul jură că a fost gustoasă!

Comentarii