lukoil-banenr

Scenele următoare s-ar putea să te lase marcat pentru tot restul vieţii, dacă eşti pasionat sau chiar proprietarul unui automobil marca BMW. Şi asta pentru că în cele ce urmează vei fi martorul unei nedreptăţi totale. O să vezi cum maşini de toată dragostea, aparent într-o stare excepţională, fără urme de avarii sunt dezasamblate pe bucătţi şi făcute una cu pământul!

Pilot Autoexpert

Videoclipul cu pricina a făcut deja victime în rândul împătimiţilor mărcii bavareze, iar acum te vizează şi pe tine! Deci, dacă ţii la maşina ta, îţi recomand să nu apeşi play. În caz că totuşi te decizi să o faci iată ce te aşteaptă! Pe durata celor 20 şi ceva de minute cât durează materialul video, ai impresia că eşti supus unei torturi morale. Muncitorii de aici nu se grăbesc nicăieri şi s-ar părea că savurează întreg procesul de desfiinţare a unei legende. Mai întâi sunt activate şi scoase din uz airbag-urile, apoi sunt extrase toate lichidele din sistemul de frânare, sistemul de răcire al motorului sau chiar din amortizoare. După care se demontează părţile ceva mai voluminoase cum ar fi portierele, scaunele şi bancheta, aripile, blocurile optice, etc.

Parţial dezmembrată maşina este apoi întinsă pe altar în faţa unui braţ metalic uriaş care îi smulge motorul şi îl aruncă la „coşul de gunoi”. Constrictorul este cel care scoate din ea şi ultima răsuflare, transformând-o apoi într-o valiză, numai bună de trimis la reciclare…

Dincolo de povestea cu jertfe, victime, creaturi odioase, trebuie să vă spun că multe dintre aceste BMW-uri, sunt deja ireparabile şi prezintă careva defecţiuni de construcţie, proiectare sau exploatare. Aceeaşi soartă o au şi automobilele de teste pe care sunt implementate şi verificate noile tehnologii şi sisteme avansate, dar care rămân în continuare neomologate iar din această cauză nu pot fi admise în circulaţia pe drumurile publice.

sursa: bmwpower.md

Comentarii