lukoil-banenr

Urmăreşti cu sufletul la gură toate ştirile legate de Porsche 911? Cunoşti la perfecţie fiecare test comparativ (şi nu doar) cu sportcarul german în rolul principal? Aduni fiecare bănuţ pentru ziua în care îţi vei cumpăra şi tu unul? Atunci acest material video îţi este dedicat în totalitate ţie!

Pilot Autoexpert

Şi până la urmă, chiar dacă nu te regăseşti în cele descrise mai sus, tot ţi-ar prinde bine să urmăreşti cum este asamblat de la zero unul dintre cele mai populare sportcaruri din lume, Porsche 911! Istoria modelului Neunelf, aşa cum îl numesc germanii, îşi are începtul în anii 60, atunci când a fost prezentat pentru prima dată la Salonul Auto de la Frankfurt (1963). Astăzi însă, sportiva are în spate o experienţă bogată în mai bine de 50 de ani, reuşind de-a lungul timpului să stabilească noi standarde în materie de performanţe, manevrabilitate şi nu în ultimul rând lux.

Aşadar, nu vom trage prea mult de timp şi vă lăsăm pe voi ca în continuare să urmăriţi un videoclip dedicat totalmente acestui model, pe durata căruia (25 minute) veţi putea urmări cum dintr-o fâşie de tablă, este sculptat un adevărat campion!

Comentarii