lukoil-banenr

Evantra

F&M este un constructor care se asemănă cu Pagani, iar dacă vei citi articolul publicat aici în 2009, despre modelul Vulca, vei înţelege mai bine despre ce e vorba. În fine, cei de la F&M – de la Faralli şi Mazzanti – vor să rupă gura târgului şi conturile unor oameni pentru care sumele cu multe zerouri nu sunt o problemă print-un model nou, care a fost denumit Evantra.

Pilot Autoexpert

Acesta a fost proiectat pentru a fi ″unic şi exclusiv″ prin faptul că are o formă ciudată, care este conturată de o caroserie realizată probabil din materiale compozite şi aluminiu. Totuşi, când un client va fi dispus să îşi achiziţioneze aşa ceva, producătorii sunt dispuşi să retuşeze maşina prin unele locuri special pentru noul proprietar.

Ce va primi acesta? Maşina vine echipată cu un motor boxer de 3.5 litri, care este capabil să producă 397 CP sau 595 CP. Pentru a accelera de la 0 la 100 km/h sunt necesare 3,7 secunde, dar momentan nu se cunoaşte viteza maximă care poate fi atinsă.

Nici preţul nu a fost anunţat, dar având în vedere că producţia este limitată la doar cinci exemplare, este de aşteptat ca acesta să fie unul cu mai multe cifre de zero la coadă. Primul model va fi distribuit pe la jumătatea anului 2012.

Comentarii