lukoil-banenr

Evoque Convertible Concept

La Salonul Auto de la Geneva, cei de la Land Rover şi-au propus să capteze atenţia publicului prin prezentarea unui studiu de design intitulat Evoque Convertible Concept. Prin intermediul acestui model, compania va evalua potenţialul pe care ar putea să îl aibă primul SUV premium decapotabil din lume.

Pilot Autoexpert

Range Rover Evoque Convertible Concept este un proiect care a fost dezvoltat de echipa departamentului de design de la Land Rover, condusă de managerul Gerry McGovern. După cum a precizat acesta, conceptul a pornit de la ideea de a se păstra formele distinctive ale unui Evoque şi de a se realiza ″ceva care este unic şi, sperăm noi, foarte dezirabil″.

Conceptul este bazat pe versiunea cu trei uşi, dar în locul acoperişului metalic, cel detaşabil este realizat din material textil. Chiar şi aşa, potrivit celor de la Land Rover, modelul îşi păstrează rigiditatea şi capacităţile de rulare pe suprafeţe diverse (sistemul Terrain Response), oferind în acelaşi timp confort pentru patru persoane, care ar putea fi răsfăţate de sistemul audio Meridian. Planşa de bord găzduieşte ecranul tactil de 8 inci al sistemului multimedia.

Evoque Convertible Concept este vopsit într-o nuanţă nouă botezată Causeway Grey şi are jante cu dimensiuni de 21 de inci. Totuşi, la ora actuală nu există planuri de a se introduce şi o versiune de serie pe baza acestui concept.

Comentarii