lukoil-banenr

Exclusiv pentru Japonia!

Noul BMW Seria 7 V12 Bi-Turbo Japan Limited Edition se remarcă la exterior printr-un plus de agresivitate datorită apariţiei pachetului aerodinamic M Sport pe lista cu dotări oferite în standard.

Pilot Autoexpert

Tot la exterior, limuzina bavareză iese în evidenţă şi prin jantele finisate în două culori, de 21 inch, precum şi prin accentele de negru cromat regăsite la nivelul grilei frontale şi la nivelul celor patru tips-uri ale sistemului de evacuare.

BMW Seria 7 V12 Bi-Turbo Japan Limited Edition îşi va putea răsfăţa viitorii clienţi şi la interior, unde au apărut numeroase inserţii de piele Nappa, oferite alături de inserţii de piele perforată, plus cusături contrastante. Iar pentru a se lăuda cu un meniu foarte bogat, bavarezii n-au uitat nici de scaunele spate individuale, de altfel, precum şi nici de sistemul audio de înaltă fidelitate semnat Bang & Olufsen, performanţele căruia se estimează la 16 difuzoare şi o putere totală de 1.200 W.

Toate-s bune şi frumoase, doar că nu şi la aspectul tehnic, unde versiunea specială a limuzinei bavareze nu se poate mândri cu altceva “decât” cu aceeaşi inimă V12 bi-turbo de şase litri şi 544 cai putere ce propulsează şi varianta standard a modelului BMW 760Li.

Care va fi preţul acestei bijuterii germane dedicată japonezilor? Nu mai mic de $222,000 / €172,000, tirajul total fiind limitat la doar 52 de unităţi.

Comentarii