lukoil-banenr

Videoclipul care în numai două luni a colectat peste 1.3 milioane de vizualizări vine de la un tânăr posesor al uneia dintre cele mai celebre modele Toyota construite vreodată, SUPRA! Ideea acestui experiment însă, este una foarte familiară pentru unii dintre voi.

Pilot Autoexpert

De câte ori ai rugat pe cineva să îţi dea o tură pe motocicletă sau cu o maşină mai performantă? Mai mult ca sigur că printre ofertele adresate şoferului au fost şi bani, sau benzină, pe lângă rugăminţile apăsate, pentru o scurtă doză de adrenalină. Iată că astfel de întâmplări frecvente au motivat tânărul proprietar al unei Supra modificate să realizeze visul multora şi să le dea o tură, pentru bani.

Ceva similar se organizează şi la unele competiţii de drag sau drift, unde amatorii de emoţii tari îşi pot găsi motivaţia supremă în scaunul pasagerului vreunui vehicul foarte rapid şi puternic. Însă cu totul altceva este să te apropii de o maşină pe care unii o văd doar pe youtube şi în postere, pentru a trăi acel sentiment unic.

Aşadar, cu maşina parcată şi o pancartă pe care scria „Supra Rides 20$”, tânărul entuziast a oferit mai multor trecători şansa de a trăi pe pielea lor, accelerarea furtunoasă a motorului 2JZ. Cu ce impresii s-au ales pasagerii, vedeţi în videoclipul de mai jos.

Comentarii