lukoil-banenr

Deocamdată, este vorba de o maşină de teste, care însă, arată foarte bine în forma de caroserie pick-up cu patru portiere! Aceasta este pentru prima dată când apar poze cu un astfel de model Dacia Duster Pick-Up Double Cab, până acum fiind știut doar faptul că au fost puse în circulație câteva pick-up-uri Duster cu cabină simplă (doua locuri), şi care aparţin exclusiv unei companii petroliere.

Pilot Autoexpert

Fotografia cu Dacia Duster Pick-Up Double Cab a fost postată pe Facebook de către un angajat Dacia care a surprins mașina pe drumurile publice. Deloc surprinzător, automobilul poartă plăcuţe de înmatriculare cu numere de PROBE, ceea ce înseamnă că este un prototip realizat pentru omologare și testare.

Mașina este mai lungă decât un Duster de serie și chiar decât Duster Pick-Up cu cabina simplă, ceea ce face trimitere la Duster Ambulanţa. Maşinile Duster Pick-Up puse în circulație până acum au fost modificate de caroserierul Romturingia, iar clientul care le-a solicitat fiind compania petrolieră OMV Petrom.

Şi Dacia Duster Pick-Up Double Cab este realizată tot de Romturingia, potrivit oficialilor companiei, nu de Renault Technologie Roumanie (RTR). În urma unei vizite la RTR a fost prezentat jurnaliştilor, în luna mai din 2014, un pick-up Duster cu patru uşi şi şase roţi, despre care compania a spus clar că nu există intenții să fie produs.

Versiunea Duster Pick-Up Duble Cab surprinsă la teste pe stradă în 20 mai 2015 pare sa fie însă mult mai fezabilă pentru a fi produsă, dacă nu oficial de Dacia, măcar de către specialiştii Romturingia.

Comentarii