lukoil-banenr

Extra-comfort pentru pasagerii impunătorului Mercedes-Benz GL

În mâinile specialiştilor de la Vilner, prima generaţie a modelului Mercedes GL a primit în locul banchetei spate şi celui de-al treilea rând de scaune o pereche de… scaune faţă.

Pilot Autoexpert

Pentru a spori luxul care şi aşa nu lipsea, Vilner a înlocuit materialele regăsite în habitaclul automobilului german cu inserţii de piele şi accente de alcantara, accesorizate pe ici-colo cu cusături în formă de carouri. De asemenea, tot la interior, au apărut şi numeroase ornamente realizate din lemn, iar sistemul de iluminare ambientală nou-instalat scoate în evidenţă combinaţia de două culori.

Însă aceasta nu e tot, cum deja ne-au obişnuit tunerii Vilner, au upgradat şi sistemul audio, echipamentul oferit în standard de modelul Mercedes GL-Klasse fiind înlocuit cu unul de înaltă exactitate care este controlat prin intermediul iPad-ului montat în spatele scaunelor faţă, care include în componenţa sa printre altele şi două subwoofere, trei amplificatoare, procesor de sunet Audison sau egalizator TSP pe 31 de benzi.

Comentarii