lukoil-banenr

Facelift în stil Clio 4 pentru Renault Clio 2

La Salonul Auto Paris 2012 a debutat una dintre cele mai importante premiere mondiale ale momentului: noua generaţie Renault Clio 4, primul model dintr-o nouă etapă de design a companiei franceze.

Pilot Autoexpert

Era şi normal ca noul Clio să facă înconjurul lumii, aşa încât nu a surprins apariţia noului Clio şi în America de Sud, una dintre cele mai importante pieţe de desfacere pentru producătorul francez.

Însă ”noul Clio” sudamerican ne-a atras imediat atenţia pentru că nu prea seamănă cu noul Clio de la salonul parizian. Explicaţia este simplă: este doar un facelift în stil Clio 4. Dar nu e un facelit aplicat precedentei generaţii, Clio 3 (care va rămâne în vânzare pe plan european ca o versiune mai ieftină Clio Collection), ci o restilizare a mai vechiului Clio 2 – model care a fost lansat pe piaţă în anul 1998…

Acest facelift reprezintă per total o reciclare în stil mare a unui model învechit nu doar tehnic, ci şi moral, dar care se speră că va continua să se vândă bine. Noul Clio de la Renault Brazil urmează să fie lansat la următoarea ediţie a salonului auto de la Sao Paolo.

Comentarii