lukoil-banenr

Facelift pentru Kia Sorento

Pe la începutul lunii martie 2012 ai citit aici despre Kia Sorento cu facelift; totuși, atunci ai aflat mai multe despre modificările efectuate pentru versiunea comercializată pe piața din Statele Unite ale Americii. Recent au apărut primele fotografii și informații despre modelul Sorento îmbunătățit care va fi comercializat în Europa. Kia îl va prezenta în toamnă la Salonul Auto de la Paris, iar ulterior va fi disponibil la vânzare până la finalul acestui an.

Pilot Autoexpert

În privința aspectului exterior, Kia Sorento beneficiază de mai multe elemente redesenate. De exemplu: bara de protecție frontală în care sunt înglobate pe verticală proiectoarele și farurile cu LED. Pe de altă parte, posteriorul a fost de asemenea revizuit la nivelul barei de protecție, în timp ce blocurile optice spate au fost echipate și ele cu LED. Pentru cei care își doreau o împrospătare din profil, venim cu vești bune; va fi disponibil un set nou de jante din aliaj, cu dimensiuni de 19 inch.

Deși nu a fost arătat în fotografii, cei de la Kia spun că interiorul a trecut printr-un proces de schimbare și se menționează faptul că materialele vor fi mult mai plăcute la atingere. În plus, consola centrală a fost revizuită și va găzdui ecranul de 7 inch prin care se poate controla noul sistem multimedia. În funcție de nivelul de echipare, va fi oferit un plafon panoramic.

Kia Sorento cu facelift va primi și o serie de modificări tehnice. Șasiul și suspensiile au fost îmbunătățite pentru o manevrare mai eficientă. Propulsorul diesel de 2.2 litri va fi mai grijuliu cu emisiile de noxe și consumul de combustibil, iar zvonurile spun că sunt șanse să fie introdus în gamă și un motor benzinar turbo, împrumutat de la Hyundai Santa Fe.

Comentarii